Sobre Nosaltres

Som una empresa amb més de 50 anys d´experiència en el ram dels mobles. Ens hem especialitzat bàsica i exclusivament en mobles de fabricació en sèrie, realitzats en xapes industrials i materials estratificats. Gràcies a això podem treballar amb uns marges comercials molt ajustats i amb això podem garantir que​ a l´adquirir un dels nostres productes, està adquirint un dels mobles amb la millor relació qualitat, preu del mercat.

Mobles de les millors marques del mercat de fabricació en sèrie, amb un gran programa de peces per aconseguir un moble totalment personalitzat (mides, model, colors) per adaptar-nos al gust i necessitats de cada persona. Per ser mobles de fabricació en sèrie passen tots els controls de qualitat exigits per la concessió del "Símbolo de Calidad" (S.C.) Per tant li podem oferir un producte de qualitat a un preu immillorable.

Els nostres venedors li realitzaran el projecte conforme el seu gust i necessitat, a més a més li confeccionaran un pressupost sense cap mena de compromís.

Contacte

Ubicació: Encants Barcelona, Botiga 575, Barcelona

Telèfon: 93 231 87 58

E-Mail: comercial@nebot.com

Horari: Dilluns, Dimecres, Divendres i Dissabtes de 9:00 a 14:30 y de 16:30 a 20:00

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment de Reial Decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. "OK " Més informació

Avís Legal        Política de Privacitat i Protecció de dades        Política de Cookies